Anotace: ...
Kdyby si
Kdyby si uměl
číst mé touhy
a byl mi právě
kousek blíž,
kdybys jen na dotek,
krátký, dlouhý,...
Co cítím, stejně
ucítíš.
Kdyby si mohl
ve svých dlaních,
na chvíli sevřít
moji tvář,
něze v tvých očích
nezabrání (m),
ani ta, co má
svatozář.
Kdyby si jenom
na chviličku
a já snad věřila,
že bys chtěl,
za krkem povolil
tenkou smyčku,
láskou mé tělo
rozechvěl.