Než si položíš srdce na dlaň
a dáš mi návod jak co dělat mám,
chci to ještě naposledy zkusit sám.
Nerozumíš tomu, kolik je v tom snahy,
jak nad tím usilovně přemýšlím,
prostě mně chceš radit a radit.
Jenže taková rada je drahá,
a ty jsi mi ještě mnohem dražší,
dej mi ještě šanci, být lepší, mnou.