Kdy se zamiluješ

Kdy se zamiluješ

Kdy tě poprvé napadlo,

že se do mě zamiluješ?

Ptám se narovinu, ale 

obličej schovávám pod dlaní,

jakoby ještě záleželo na tom, 

jak se budu tvářit, 

když pokládám takové otázky.

Nezáleží na tom, teď už

záleží jen na tvé odpovědi,

ale ty mi místo ní

raději věnuješ polibek,

takový, že bych na nějaké 

ptaní zcela zapomněla,

ale ty mi odpovíš očima. 

"Nic není plánované, 

ty v mém příběhu, 

ani já v tom tvém, 

a není žádný důvod, 

aby skrz to někdo smutnil,

však podívej, jak nám je,

jseš blažená, vidím to,

a mně je taky strašně dobře."

Usmíváš se, mručím ti do ramene,

máš pravdu a zbožňuju tě, 

tohle bylo kdysi taky neznámo

a jak se nám v něm zalíbilo. 

Autor girasole, 15.08.2024
Přečteno 92x
Tipy 9
Poslední tipující: jort1, Tomcat, cappuccinogirl, Ondra, mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Mám ráda tvůj styl.

15.08.2024 21:51:02 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí