Romance letních potěšení
Kouzelný závoj mlžných par,
zahalil hory malebné,
ze stromu slavík sladce pěl,
mileně družce vysněné.
Na louce statný doubek stál,
u kraje říčky divoké,
v dálavě šuměl hustý les,
objímal skály vysoké.
Nad roklí rostl sličný vřes,
klenůtek krásy blažené,
travinou vzkvétal rudý sléz,
zbožňoval slunce nádherné.
Přečteno 90x
Tipy 10
Poslední tipující: Marťas9, jort1, cappuccinogirl, Jordliana, IronDodo, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)