Anotace: ;)
Chtěl jsem ti říci, že tě mám rád,
ze stovky pokusů jsem to teď zvlád
a tvoje ústa jsou po sběru jahod
děkuji osudu a spoustě náhod
v kališti lidí bez srdcí v emoci
našli jsme své bez cizí pomoci
a v dáli stoupá nám ranní svit
co bude večer řekne nám
...píp