Anotace: Od roku 2019 jezdím do kláštera každý rok. Nechala jsem v něm kus srdce. Loňská báseň.
V klášterních celách
jen temno a chlad
Místo krve chorály mnichů,
čistota snících rozlitá po stěnách
Dávila ses už někdy
anděly zadřenými pod nehty?
Něco v Tobě
odpovědělo na něco ve mně
Chybíš mi ve mně
Chybím si v Tobě