Xxx

Xxx

Anotace: Něco pro vás 21

Proč já, koukám z okna když prší a všichni se smějí
proč já, kam mám teď jít.

Čas nám ubíhá máš mě ještě rád
jsem kdo zůstává pořád přihrává
mračna zůstanou svůj domov milujou
nechtěl si tu být chtěl si odejít
až bouřky ustanou liják přinesou ke dveřím tvým stopy včerejší.

Proč já, koukám z okna když prší a všichni se smějí
proč já, kam mám teď jít.

To se nedělá mít a nemít rád s tím kdo prohrává z boje utíká
dám ti vínku jednu vzpomínku a kousek štěstí snad se vrátíš
naděje stoupá když ráno svítá
až kohout za zakokrhá vzpomeň
jak ráda tě mám .
Proč já
koukám se z okna když prší a všichni se smějí
proč já...
Autor bylina, 30.08.2024
Přečteno 47x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí