xxx
XXX
Každé ráno, každý deň
Čakám správu, čakám sen
Písmenká mi prídu včas
Čítam, veľkú radosť mám
Ako vtáčik v slnečný deň lietam
Každý večer, každú noc
Sníva sa mi o drakoch
Krásnych, hrdých, vzdialených
Predstavy, splniteľný sen?
netuším…
Přečteno 72x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Ďábel sám, Iva Husárková, Marten, Protos1182, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)