PODKOLÍNKO

PODKOLÍNKO

Stárnoucí bohém toulal se po okolí
Přemejšlel co na těle ho nebolí
Nemoh na nic přijít no a tak si sed
Rázem viděl věci co neviděl Svět

Jana z Blavy zase ráda dýně má
Chtěla by v nich bydlet trochu šílená
On má zralý kukuřice klasy rád
Mohli by si o tom chvíli povídat

Řekli si že strašáka si postaví
Než-li budou oba starý churavý
Nad polem pak budou pouštět šarkana
Na zimu s nim čekat a pak pro pána

Až napadne sníh tak v bílý peřině
Vyšlapou si spolu srdce jedině
Když se vrátí domů tak si zatopí
Janě se pak podkolínko opotí

Bohém z toho bude rázem zdráv i mlád
A tak pojďme všichni jim to štěstí přát
Autor jondys, 01.09.2024
Přečteno 57x
Tipy 6
Poslední tipující: jort1, IronDodo, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí