Když světlo proměni se v tmu
najdeš mě v kapce jedu
když tma promění se v záři
najdeš mě v růži na oltáři
ve stínech
se skrývám
ve světle
umírám
jepičí život naděje
chvilka štěstí
nezahřeje
nechci se schovávat
ale chci být skrytá
najdeš mě ?
To bude zřejmě ta,
kterou tisíce zvou tisíci jmény
a tak se kde schvat má,
jak nahá kůže za parfémy.
:-)
11.09.2024 17:36:10 | Niška
i v slunce jasu na oltáři
můžeš být skrytá
když ostré světlo silně září
a mlžná stěna jednolitá
je zraku zábranou...
jistě tě najde - dobře schovanou :)
11.09.2024 12:01:39 | šuměnka
Třeba se skrýváš za účelem nalezení. Jenže to je ruleta. Všímavý může být naprosto levý ;-)
11.09.2024 07:46:50 | Jan Kacíř