Anotace: ...
Rozvodněná
...a já tě chtěla,
od večera
a ráno znovu,
jak chtít víc?
Jednou ti řeknu,
co mi dělá,
když z mého chtění
zbývá "nic"...
Jednou ti řeknu
co mi dělá,
když zrovna není
z čeho brát.
Jednou ti řeknu,
rozechvělá,
jak sama sebou
tiším "hlad".
neuvěřitelně krásná!!
niterná hlásná
miluji takové verše zcela
a jsem z nich vážně oněmělá :)
17.09.2024 08:55:56 | šuměnka