Nepřítomnost
na obzoru.
Ticho
místo
rozhovoru.
Touha přidat
kapitolu
s názvem, co zní:
Zase spolu.
vím, o čem mluvíš - když se stýská
mohou i skla do rámů vřískat
mohou i dveře panty skřípit
mohu i stěny steskem vzkypit
pro ten čas s ním
(ach, o čem mluvíš - vím)
17.09.2024 10:50:47 | šuměnka