Tma a ticho už v celém domě je.
Jen v koupelně se svítí, někdo se sprchuje.
Už je později, než by býti mělo,
pod sprchou stojí nahé lidské tělo.
Horká voda na jemnou kůži padá,
stéká dolů a přes rovná bílá záda.
Je příjemná jak dlaně, co boky jí hladí,
teplá jako ústa, co po nocích ji svádí.
Podtrhuje křivky a ty oblé tvary,
je zahalená do šatů z jemné vodní páry.
Její tělo vzbuzuje mnohé pocity,
pod tou sprchou stojíš ty.
ten námět mi vždy připomene Nohavicu a jeho Zatím co se koupeš -je nedostižně erotická - s přesahem nevyřčeného
https://www.youtube.com/watch?v=8jcsDyxEmCs
18.09.2024 09:46:13 | šuměnka