Anotace: ...
víš lásko moje, bylo by bezva
dokud se Ti to neplete
ještě si jednou…
„Co proboha“?!?
„Vždyť nejsi tak starý!“
dát jedno malé…
„No, víš přece... ?!!“
„Kdo vy jste?... paní?“
„Co chcete?“
víte, jak chutná, ten pocit ranní
když si nad chlapem
stoupnete
se slovy nevíš, kde je můj hřebec
chci ještě Taxis, jedno malušký
re-pe-te
taky vás někdy, tak trochu zlobí
přes to ji na rukou - nesete
pro velkou něhu, kterou nám daly
s láskou, nadšeně
kývnete…
(dál už to znáte, to je věc drilu…)
záleží přece, hlavně na stylu
tak jako kdysi, nebo snad včera?
zhasnete...
sundejte ohlávku, hříběti v sobě
stáří je jenom, údaj o době
stáří je jenom
pověra
Sice mi to zní jako vrcholná dezinformace, ale aspoň jsi ji napsal stylově:-)
Pěkná, Čendo.
22.09.2024 11:04:10 | Ž.l.u.ť.á.k.