Dotkni se úsměvu
v příběhu
o vločce ze sněhu,
která v bitvě o něhu
roztála nesměle
na těle přítele.
Dotkni se té kapky slzy.
Ona je jen jinou verzí
vločky,
jež po splynutí toužila.
Jež si milost vyprosila.
Tak tahle je opravdu moc krásná...s takovou něhou se ráda potkávám... Určitě se vrátím.
06.10.2024 17:23:53 | cappuccinogirl