Zpěv podzimní

Zpěv podzimní

Ohňostroj barev duhokrásných,
rozzářil hajní kotlinu,
menuet větrů jemně ladných,
prostoupil vonnou mýtinu,
sličnou hudbou nebes zněl,
o sýkorce malé pěl.

Rozkošný deštík mihotavý,
vodopád slasti podzimní,
nad bory lehce přelétavý,
miloval stromů šumění,
smáčel trávu lesních luk,
pohladil i statný buk.
Autor Romantik, 09.10.2024
Přečteno 39x
Tipy 9
Poslední tipující: Marťas9, Psavec, cappuccinogirl, Fortunata, šuměnka, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

to je skutečně zpěv zpěvné melodie

ohňostroj květů jisker barevných

voňavost stromů a jemnost pírek v nich

sličnost in natura tu ve tvých slovech žije :))

09.10.2024 10:29:51 | šuměnka

líbí

Velmi pěkné

09.10.2024 09:54:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí