Dám ti bozk na pery
najprv malinký, jemný, ledva cítiteľný ako sen
ako pohladenie, ako úsmev sladký
ďalší bude ako vietor, bláznivý, šťastný
hravý, nekonečný
posledný ako búrka ohnivý a vášnivý
čo strhne nás do priepasti rozkoší
chutíš ako čili paprička, najprv sladko ako med
potom ako víno, čo zraje v sudoch asi sto let
nakoniec štípe a páli a chceš viac a viac
nech zapáli oheň a vášeň spáli nás
z priepasti niet návratu
sme stratení
jeden v druhom na večný čas