Modré zvuky spící temnoty

Modré zvuky spící temnoty

Anotace: Sbírka Když tají ledy (2024)

Sbírka: Když tají ledy

Modré zvuky spící temnoty,
zní to jak flétna, jsi to ty?
Možná spíš jako by plech na střechách šelestil.
Má to tóny, které bych ozvučil.

Zajímavé zvuky po světle nebeského komíhání,
jsou to dávné vzpomínky bez vzlykání.
Při usínání duše blázní a je jasnozřivá.
V tom zření však nejsi ty.

Je to jen jiný pocit míhání,
minutí se, přitom real byl tak nadějný.
Jiná bytost, mé úsilí mířilo k ní.
Vím, že naše setkání nebylo levně prodejný.
Autor KarMa, 20.10.2024
Přečteno 39x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí