Muž, co v duši klid nosí,
jako klidné moře,
i když vlny v něm zůří.
Muž, co má jemnou auru,
jako když já vypisuji
své srdce na kousek papíru.
Muž, co komunikuje,
jako měsíc s oceánem,
každý den.
Muž, co řekne, co přesně cítí,
jako když sníh
překryje podzimní listí.
Muž, co na mě nekřičí,
když je rozrušený,
jako zvířata
na roční změny.
Muž, co přináší mír,
jako přehrada,
co drží vody vír.
Cítit se s tebou
bezpečně
a vědět, že to bude
trvat věčně.
No vidíš, to jsem přesně já..
Jenže spousta žen neví co chce, mají něžného, touží po drsňákovi..
..mají drsňáka a touží po něžném..
Těžko se jim zavděčit..
25.10.2024 08:29:36 | Sid