Tři řádky mi zašeptala
podzimní tráva.
O něčem nejdůležitějším,
a já zapomněl ta slova.
Já zapomněl, co jsem věděl,
co jsem věděl vždy… vždy.
A neklidný vítr
podíval se mi do očí.
Táhl mě za ruku dál,
někam za tebou.
Po chodnících pokrytých
spadaných říjnovým listím.
Po ulicích, co usnuly
v oranžovém deliriu.
Tam, kde je lépe vidět
barvu nebe ve větru.
To jasné ráno bez tebe
mne dohánělo k šílenství
z řádků šeptaných
podzimní trávou.
Vytvořeno pomocí AI Shedevrum