Ranní mlha
Válí se ve městě
I hřbitov zahalí
Dušičky chvějí se
Smutek se protlačí
Podzimní scenérií
Človíček v mlze té
Jak halloweenský stín
Tiše se rozpustí
Zmizí s ním….
Mlha snese se dolů
Zem tiše políbí
A slunce přinese
Nový den podzimní