Jsem rozhozenej

Jsem rozhozenej

Anotace: Sbírka Když tají ledy (2024) - chvilka básnění v bývalé práci za počítačem

Jsem rozhozenej tak,
že jsem rozhodil obrazovky na pracovním počítači.
Zvláštně se prohodili a tvoje zvláštnost je, že opravdu milá jsi.
Už zase propadám se hloub, jako jsem propad,
když jsem se snažil obrazovky opravit.
Iťak ze mě nebude spíš tulák,
co takhle zatoulat se k tobě?
Obrazy budoucna máme, každý jiné to chápu,
ale co takhle nějaké obrazy propojit a spojit v jeden v lásku.
Autor KarMa, 03.11.2024
Přečteno 44x
Tipy 4
Poslední tipující: martinaV, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel