Keď vášeň sa stupňuje a ty prestávaš myslieť
keď rozum sa ti zahmlie a nevieš dýchať
keď lietaš niekde v oblakoch a strácaš zmysel pre poriadok
keď trasie sa s tebou celý svet
vtedy zatvor oči, pusti sa a leť
ver priateľovi čo zachytí ťa
vie kde si, veď letí vedľa teba...
závidím ty přátele,
co zachytí
03.11.2024 19:19:04 | víc
Určite ich máš aj ty :-))
03.11.2024 20:03:35 | Bosorka9
já nemám kamarády,
prostě se to tak někdy děje,
mám kamaráda, který mě
vzal do Bratislavi za čtyři tísíce,
vyfotil jsem se u hradu
03.11.2024 20:19:30 | víc
také neznám lidi,
co příbuzní nejsou
a zároveň by řekli,
že mají mě rádi
- žádní kamarádi -,
někdy to tak je.
03.11.2024 23:14:11 | neumelec_zivota