Stýská se mi. Chybíš mi.
Ospale, tiše mraky kloužou po nebi.
Pamatuji si, jak dříve s lehkostí,
létaly mé verše jako labutě.
Není to tak dávno.
Už nebrečím v rýmu...
Takhle nebylo moje srdce stavěno,
ale takhle láskou zmírá.
Unaveně kloužou po skle
kapky deště-slzy,
chladně a bolestně.
Ty asi spíš?
Já se vrátím...
A možná se nevrátím...
Spi klidně.
Unaveně - kloužou po skle někdy i emoce
slíznou, když sami slízly
a potom skončí v kanále či potoce
náladou lidí zcela lízlý...:DD
04.11.2024 10:17:02 | šuměnka