Moře a západ slunce...
Sen na dlani a šepot příboje.
Kouzlo blues zrcadlící se v šumění listů,
doušek inspirace múz za vzdechu vln.
Úsměv oblohy a něha větru na tvých ramenou,
paprsek slunce ve sklenici vína...
Jak krásný večer!
Najednou jsem zaslechl šepot ticha.
Jak nemilovat?!
Vytvořeno pomocí AI Shedevrum