pichol si do osieho hniezda
bolo škoricové ?
jak milé či skôr nebezpečné
zatvor oči a oblizni prst, cítiš ?
sladké, daj, ochutnám tiež
hmmm..
tma, hudba a ty
štipľavá kombinácia vnemov
chvíľková odovzdanosť zmyslov
v diaľke počuť vzdych
bol tam naozaj ?
bol si to ty ?
nie, to len cukor z koláčika
škrípe pod zubami...