Anotace: ...
Pod peřiny
Načechrej mi pod peřiny,
tak jak zatím nikdo jiný,
načechrej mi lásku.
Do polštářů dej mi něhu,
vylij vášeň ze svých břehů,
strhni studu masku.
Načechrej mi pod peřiny,
tak jak zatím nikdo jiný,
načechrej mi zdání.
Do polštářů touhy ženy,
které umíš v skutky změnit,
splň má tajná přání.
Načechrej mi pod peřiny,
tak jak zatím nikdo jiný,
načechrej vše krásné.
Do polštářů modré z Nebe,
dej mi volnost,dej mi sebe,
pro ty chvíle slastné.