voním vanilkou, sprchou a tebou
si so mnou ? volám ťa
poď uterák odložím na posteľ
rozkošne našpúlim pery
ty smeješ sa u dverí
ochotne položíš ruky na moje telo
sčervenám ako ružička
si krásny ako boh
mám šťastie, môžem ťa objímať
láskať a milovať