Výlohy

Výlohy

Když jsem s tebou, a vedle tebe, 

nikdy netrpělivě nevyhlížím, 

kdy nám odteče společný čas, 

nebojím se že o tebe přicházím, 

s každou minutou víc a víc. 

 

Nemám strach se tě pustit, 

naučil jsi mě, že není proč se bát, 

protože se vždycky vracíš. 

Za dneškem následuje zítřek, 

a patří nám úplně stejně jako dnešní den. 

 

S takovou jistotu jsem doposud, 

nikdy neměla tu čest se setkat. 

A ty teď stojíš na rohu každé hodiny, 

vítáš mě, zastavuješ u laviček, loučíš se... 

Taky vidíš čas za skleněnými výlohami..? 

Autor girasole, 08.11.2024
Přečteno 32x
Tipy 11
Poslední tipující: IronDodo, Jan Kacíř, mkinka, Planeta.Q, Iva Husárková, Psavec, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tohle se mi fakt moc líbí. I když neumím definovat, čím přesně, jako celek to působí skvěle, vrátím se.

08.11.2024 21:22:14 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel