Když slova ztrácí zvuk,
utichá všechen hluk
nervózního světa.
Láska coby němá věta
uvízne ve vzduchoprázdnu,
září tiše
a já žasnu
nad její křehkostí.
V její blízkosti mi taky chybí hlas.
Milování jak rukojmí drží nás.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?