Moje motlitba
Anotace: Vlastní text s textem zesnulé přítelkyně na nápěv Cohenovy písně Halelujah
Žádný strom až do nebe dorůst sám si netroufne,
s pokorou se dotkne pouze mraků
a člověk stojí na zemi a pohled k hvězdám upřený
volá nestůj, probuď se a miluj…
Haleluja, haleluja,haleluja,haleluja…
Milovat a tiše snít, láskou život prosvítit,
touhou svou se taky dotknout mraků,
to nás se stromy spojuje a život v lásce boduje,
volá nestůj, probuď se a miluj…
Haleluja, haleluja, haleluja, haleluja…
Pro lásku a pokoru, hledej v Bohu oporu,
za láskou se vydej přes most duhy
a každého, kdo má tě rád, se nauč také milovat,
volej stále probuď se a miluj…
Haleluja, haleluja, haleluja, haleluja…
Vždyť všechno je tak má být
a nastolil se v duši klid a to je svatá pravda, haleluja
Hlavu vzhůru do dalších dní
a každý jako poslední vždy prožij se svou láskou, haleluja
Haleluja, haleluja, haleluja, haleluja…
A jestli máme anděle, pak jsou to naši přátelé
A s nimi je nám dobře haleluja…
Tak važme si společných dní, vždyť který bude poslední
to nikdo nikdy neví, haleluja
Haleluja, haleluja, haleluja, haleluja…
Přečteno 45x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, cappuccinogirl, zase já, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)