xxx

xxx

Poďme na prechádzku, jesennou prírodou

parkom pod teplým svetlom lámp

chytíš ma za ruku, vietor zaduje severný

schovám tvár na tvoje rameno, listy lietajú povetrím

 

smeješ sa , vyberáš vetvičky z mojich vlasov

ja si zatiaľ užívam tesnú blízkosť tvojho tepla

v tvojej náruči, upriem pohľad do tvojich očí

jemný úsmev máš na tvári, pohľadom ma hladíš

 

v objatí stojíme v parku, pod nočnou oblohou

hviezdy nám svietia nad hlavou

skloníš sa ku mne, perami objímeš tie moje

zatvorím oči, sme iba my svet okolo zmizol, nie je

 

Autor Bosorka9, 18.11.2024
Přečteno 66x
Tipy 17
Poslední tipující: enigman, Ďábel sám, IronDodo, Dreamy, Protos1182, Kan, cappuccinogirl, P.Balam, Ondra, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

ale je, jen jej nevidíte...

20.11.2024 21:02:01 | enigman

líbí

V objetí vstupuješ do světa souznění...a co je za jeho hranicemi, není v tu chvíli podstatné... *

18.11.2024 22:35:32 | cappuccinogirl

líbí

Povedené

18.11.2024 12:55:04 | mkinka

líbí

Ďakujem, len taký pocit...

18.11.2024 12:56:16 | Bosorka9

líbí

Opravdu líbí a zdravím

18.11.2024 12:57:20 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel