maska samoty
Chtěl bych tě někdy zase potkat,
voňavá louko vůkol starých lesů
jako zvěř mezi stromy v noci utíkáš,
chceš na chvíli spočinout, abys nebyla lovena
od šestnáctého století se lidé do toho lesa bojí,
křik mrtvé oběti násilí, která chce být nad blaty sama.
Přečteno 69x
Tipy 21
Poslední tipující: enigman, Marťas9, šuměnka, Psavec, jort1, lawenderr, IronDodo, Gaspi03, Kan, Sonador, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)