V mém moři peřin,
máš stálé místo,
je to tu boží,
a je tu strašně čisto,
ale jestli chceš,
nebudu se vůbec zlobit,
když mi peřiny zamažeš,
barvou z tvých maleb,
máš ji pořád na rukou,
i když je schováváš do kapes,
já si vždycky všimnu,
pomaluj moje tělo,
budu tvým platném,
chci se stát obrazem,
v polštářích, na prostěradlech,
voní to tu tebou,
a po minulé noci,
mám takový zvláštní pocit,
že k tobě patřím,
jako hvězdy k noci.
Obraz , co má být teprve malován probouzí nádherně fantazii...a nejenom:-)*
27.11.2024 23:13:00 | cappuccinogirl