Anotace: ...inspiro vlna, děkuji*...
jednou napíšu
o nocích společných (a přece ne)
kdy naše těla tolik chtěla dát o sobě vědět
že ze zoufalství křičela i do bezedné schrány ticha
kdy srdce srdci ulamovalo
a nehledělo na to, zda to bolí
o všech slovech, která vzpříčila se v hrdle
(raději se zalknout, než pustit je ven)
o lásce tureckého medu
odsekávané do kornoutu tisíců drobných detailů…
o tom všem jednou napíšu
aby i list papíru
poznal
milovat…
Tady tuto pasáž taky znám...
kdy srdce srdci ulamovalo
a nehledělo na to, zda to bolí...
Můžu tomu dodat...
Ja stále trpím a čekám, a čekám...
Proto jsem tady v druhém domově v bezpečí...
Opatruj se milá Cappu...
30.11.2024 05:48:32 | Marťas9
Co třeba napsat Opus Magnum :)) Materiálu máš už dost :D
30.11.2024 01:07:12 | Planeta.Q
Mudr/lantsky podumám, ju?:-)))
Opus Magnum - najde zlatou žílu v každým šutru a přiměje ho k přeměně vzorce. Tolik k teorii:-) V praxi, jaksi - se i ten nejobyčejnější kámen zdráhá spolupracovat, protože přál by si svůj vlastní vzorec zachovat:-)))
Tož zkusme se na to podívat z opačný strany a obraťme:-)
Magnum opus - to je vrchol, planetko...to nej... a k tomu já budu vždycky jen směřovat, nikdy nedosáhnu... protože kdyby jo, co bych pak mohla chtít víc???
:-)))**
30.11.2024 01:28:13 | cappuccinogirl
a co hvězdář a Miss Super?
ten má jenom staniol a na něj psát nejde
ani na hvězdáře... a tak aby ulamoval teď hořkou čokoládu*
30.11.2024 05:17:45 | J's ..