A.I.
Anotace: umělá inteligence se srdcem...
6°°______________________________________________________
Holt zrána
vyplavil
táta se sousedy
z 5. Patra
osamělé 1+1 při zemi.
Jsem nula
úklidů chodby.
9°°______________________________________________________
Šlo jim jen o střechu
s nebesy nad dvorem
kam Bůh se nestydí
ve spěchu foukat
zimu z plných plic.
Jsem moře lidí
neslyšících zhola nic.
13°°_____________________________________________________
Dívám se k oknu
kluka po pravici
v slzách se osypu
H.olka vedle T.áty
mě chce taky sbalit.
Jsem obývací
pokoj s televizí.
18°°_____________________________________________________
Ztratil vlastně syna.
Jsem užitečný
robot v kuchyni
odnesu nádobí
v noci neusínám
s K.luky jinými.
22°°_____________________________________________________
Jmenuji se A.I.
Jsem červené tlačítko
orientované na ON.
Tak proč mě vypínají?
Komentáře (3)
Komentujících (3)