2: vesmír
Dobrá,nemůžu mít doma draka,chápu
tak aspoň malou černou díru
jen malou,budu jí mít pod kontrolou
a občas budu křičet do vesmíru
budu tam házet smutek a obavy
odkládat slzy,bolest,neštěstí
nasypu do ní semínka závisti
projdu v ní poslepu temné náměstí
Možná že po spojnici času
v nekonečné smyčce
jednou ťe najdu
Jak sedíš na lavičce..
vesmír je studený
a slyším vlasní zub jak cvaká
možná že když se pěkně usměju
budu mít jednou i toho draka
Přečteno 939x
Tipy 7
Poslední tipující: Ellenis, Liena, annie, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)