Anotace: Jen když se to přípálí, to se pak dějí věci
metoda zjištění obsahu
oblasti určené k sání vzduchu
počet vzruchů očních vjemů
odečíst podněty náhlou změnu
přilnavost bříšek deseti prstů
středem tvých linií
proti gustu
těžko lze namítat cokoliv
pohled
se pod úhlem dohledu
vnoření do prostor drahých stínů
s momentem náhlého poznání
tajemna vůní
pepře kmínu
v kuchyni domácích potěšení
mísí
čí si
chemická sloučenino
souhrne prvků na lesklém sklíčku
zrozena v prostředí sterilních emocí
co na krajíčku slzu chrání
živá bytosti