Běh na dlouhou…
Hledíš do dáli
Dáváš dalekohled k zrakům
A přesto nedohlídneš
Přes moře hříchu
Země je kulatá
Zrazuješ pýchu
Dál hledáš svoje touhy
Pozbýváš svědomí
Kapitán Morgan
Pomalu na dně oceánu
Znamení Vah
Tam hledáš sílu
Poutníče životem,…
Ztroskotání
A ty hraješ pořád svoje
Úder placírkou zákeřnou
Tvůj úděl
Kajícnost
Běh na dlouhou…
Přečteno 729x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)