takový průvany bych chtěla mít taky:-)
21.03.2014 22:32:21 | střelkyně1
děkuji za zastavení a to tě asi nepotěším,jsem chlap a tím pádem mám v hlavě víc prázného místa,pak stačí s hluboka se nadechnout a to je fičák :-)
25.03.2014 08:12:03 | Danger
je tolik věcí, co nemůžeme změnit, ale jsou i ty, které ano... žijeme v nějakém systému, ale to nám nebrání být šťastní, být sebou, budovat... vězněm je ten, kdo se tak cítí, ale dodržovat něco, jako platit nájem, chodit do práce, mýt si ruce, čistit zuby , to je to co dodržovat můžeme a nic nám to neudělá a pak lze řvát a nedělat nic, i to je volba... ale taky musíme vědět že nás nikdo poslouchat nemusí... )
12.03.2014 21:56:51 | zelená víla
Výstižná i povedená... ..."je tady přece věda, pokrok hnijící dovnitř" - úžasná metafora, kolik se toho do ní vešlo... :-)
11.03.2014 13:15:44 | Amonasr