Vznáším se...
Anotace: Která z nich jsi ty...?
Vznáším se opět
nad hladinou
svýho vědomí
s touhou jedinou
plout nekonečnou věčností
nekonečnou rychlostí
míjet milióny
ztracených lidí
spojené životem
láskou a zoufalstvím.
Jsme cizinci
ze vzdálených planet
hořících sluncí
a komet
která z nich jsi ty
má hvězdo, pověz...
Přečteno 581x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Kett
Komentáře (4)
Komentujících (3)