Anotace: "Spasitel, dobyvatel, hrdina, zlosyn... Tím vším jsi a přesto nejsi nic."
Zotročeni tím, co osvobodí jiné,
když nespočet světů v agónii hyne;
mohli jsme být, čím bratr bratru je,
však v cestě stojí zmar bez naděje;
společně mohl navždy vládnout klid,
pro masy lidí štěstí, blahobyt;
kráčejte, kam vás vede rudá záře,
a nehledejte za maskou výraz mojí tváře;
vždyť tak rozdílní jsme ve víře
a Darth je mým titulem rytíře
první dva řádky super, pak si to hodí bunjee jump a vrátí lehce zpátky kousek za prostředkem : )
rýmy máš zdařilé, ty se mi líbí
GL v dalším psaní
26.05.2016 19:20:32 | gemini