Ke hvězdám
Anotace: Myšlenka na science-fiction.
Nad poušťí hvězdná noc
snesla se s večerem.
Doufám že budu moct
vydat se za svým snem.
Ztratit se na cestách
nebezpečí čelit.
Chci tak žít tisíckrát
osudu se svěřit.
Má duše už je tam,
ztracená ve hvězdách.
Kdykoli usedám
k příběhům v novelách.
Přijde však jednou den,
kdy se tam podívám.
Cestovat vesmírem,
budu já ke hvězdám.
Přečteno 645x
Tipy 1
Poslední tipující: míveN
Komentáře (0)