Fraktála souhvězdí co do hlavy nahlodala a dostála zmatku. Co jest jsou ty "konceptualní medůzy levitující v oceanské hlubině o divadelní inscenaci založené na:"
Mé rojivé myšlenky po přečtení "budoucnost > planeta Kep33r rok 2031" a můj dálný výboj příboj smyšlenky...
Budu si muset pořídit slovník a než tak učiním šoupnu to mezi oblíbené :)
20.12.2016 14:02:03 | klaun
Já prožila naprosto zajímavý zážitek spojení s vesmírem slova sama padala do úst a v kontextu a významově přesně padala bylo to nadlidské! Baví mě si hrát s hříčky stavy lidí jak na to mohou reagovat hodně to odradí je to o zapojení svého přítomna a plně prožít na což dnešní svět nemá čas ale děkuji za ten tvůj čas! ;)
20.12.2016 16:04:11 | MiMiKa