Jsem uvězněný v mlhovině
To nedělá mě zločincem
Hrdě jsem mluvil o nevinně
Nechci být s lidmi, chci být sám.
Dneska sem přijde někdo další
Spoluvězeň, vesmír ho zná
Měl by být na samotce radši
Celý život já chci být sám.
Muž, co vyvraždil galaxie
Již brzy se tu objeví
Změť mrtvol všude rychle hnije
Úpěnlivě teď chci být sám.
Už ticho tříští jeho kroky
Otáčí ke mně starou tvář
Ač disponuje více roky-
není pochyb, jsem to já sám.