GLEB
každej robot se jmenuje Gleb
a číslo prefix kam patří
ale tohodleto asi vynašli
v Magnitogorsku nebo gde vole
nemá nic
cení jak háková máma
vytulenej ale rozhovor k ničemu
prej je součástí pohonu
má jen 1 chybu a to že nám vo něm nikdy neřekli
nikdy a my se připravovali roky
zachvíli to na nás bude znát..
Kdoví co udělá za 720 světelnejch let
až poletíme dolů
když je součástí pohonu
má rezidentní funkce
ptal jsem se Matky
ani ona o něm nic neví
všichni tady jsme ale Gleb tam není
kdybych ho nepotkával
neptal bych se tak blbě..
Umí některé dveře
ale já už to viděl
není mi 20 tisíc let
viděl jsem mu to na očích..
Kdoví z čeho je složenej
tohle není vod Boha Ježíšmarja
ani vod známejch co známe
taková součást pohonu bejt neměla..
Máme 2 mezonový roboty vo kerejch víme
ptal jsem se i syna Pokydájeva
kerej neletí ale otec to dělal 60 let
prej se říkalo mezi dělníky
že pozor na Gleba
ale nikdo ho nikdy neviděl..
No a mě se tady producíruje po palubě..
Sotva po opuštění SU
jakoby NATO čekal
a máme tady vohrožení 3-tího druhu
jako v intergalaktickejch čítankách..
A víte co já to tady zaloguju a zapíšu
mě už to nevyndá
a stejně mi zítra končí směna
půjdu spát dřív
než se to monstrum
odkliknu že jsem směnu dokončil
Mimořádná Událost je řádně zapsaná
stejně mě budou mít za blbce a
psychopata
jak tady tak na Zemi
Matka si to přečte
nevyvolá alarm
nikdo nestiskne červené tlačítko
a on s tím počítá
poslední bariéra jsem byl já
naposledy
guláš v lodi ale neporušené pláště
mezonové zbraně
to by ho vyndalo ..
jako kuře
AV 2018.