Zima
Anotace: Asi tak nějak nic
Promrzlá půda
Je nyní tak tvrdá k pohřbení
Tak ještě chvíli musím žít
Zamrzlé hladiny
Jsou ještě příliš tvrdé k utopení se
Tak ještě chvíli musím žít
Zasněžené kopce
Jsou příliš nádherné k pozorování
Tak musím ještě chvíli žít
Jara jsou nádherná
Stačí ještě chvíli hybernovat
Chvíle strávené s tebou
Jaro mého života
Přečteno 648x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)