Vysílač
.
V šoku z těch prvních dní
kdy zavřeli lesy
Zajetí tmavých zdí
a Vizeleté - barevné směsi
Toto bývali ptáci
"Trochu to zesil."
Toto bývaly stromy
..Pardon omyl..
Toto bývaly keře
"Zavři dveře."
Toto bývaly šelmy
"Běž pro helmy !"
Toto bývalo hřejivé teplo
lidských dlaní
Z.A.K.Á.Z.A.N.É. V.Y.S.Í.L.Á.N.Í. !!!
Toto bývaly květy..
Nevzduch
proťal
projektil
Toto bývali lidé ...
Přečteno 527x
Tipy 10
Poslední tipující: Krahujec, Jort, jondys, Mt. Blanc, šerý, Marten, vlnka
Komentáře (2)
Komentujících (2)