Posel z hvězd
.
Cestou z Marsu
šlápl jsem na hřebík
hele hoši dík
za nějakou tu miliardu
však posledních několik yardů
musel jsem po svých
a poslouchat jako v transu
ozvěny z nové planety
A ač to bolí a tekutina za
mnou černá
zdá se že zdejší vládci
věří na věty
slůvka malicherná
Nás učily kameny
a bezejmennost
nekonečné pustiny
Tady je voda i v očích
unavené pradleny
Perou se
a nikdo nevyhrává
---- ------
Vina nevina
---- ------
Neznalý barev a tvarů
prý červená krev
modré nebe
zelená tráva
a kruh
to je hra na kytaru
Přivezl jsem množství darů
Odpovědi
Kde víra začíná
Kde končí smrt
Rozdíl mezi poutem a pouty
Bylo to ve mně
cílem Země
která umírá
Po létech putování v nebi
..proklatý hřebík !
Tak odchází astronauti...
Myšlenka vynález člověka
Nebudu se bát
Poslední zpráva domů:
Vše začala hudba
ĚŘT
E
O
MU
ĚTV
ETR
O
MŮ
do Někam
.
.
Přečteno 522x
Tipy 15
Poslední tipující: vůně mraků, enigman, Jort, Hanka, zelená víla, Frr, A42, Amonasr, šerý
Komentáře (8)
Komentujících (5)