UFO
UFO letí nad lesy
všude temná noc
létající talíř k nám
nejde na pomoc
spíš k nám jenom zabloudil
nebo o nás ví
ti zelení mužíčci
co se nebojí
letět celým vesmírem
i když vědí kam
My se můžem jenom ptát
je to nebo není klam
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Amonasr, Marten
Komentáře (3)
Komentujících (3)